Milyen a csomagolása a legfontosabb termékednek: saját magadnak?

Marketing tanácsadóként naponta tanítom meg az ügyfeleimet arra, hogy milyen körítést, milyen csomagolást kell a termékük / szolgáltatásuk mellé tenni, hogy az a piacon jobban eladhatóvá váljon, és hogy azért a vevők hajlandók legyenek magasabb árat is megfizetni.

Engem viszont Lacfi Ági csomagol.

Lehet, hogy Amerikában Steve Jobs kiállhat egy sötét nadrágban és egy garbóban, de itthon tényleg a ruha teszi az embert: az eleganciádtól függ a megítélésed, a bevételed, a piac beléd vetett bizalma. Sosem gondoltam volna, hogy mindezt egy jó öltönnyel meg lehet vásárolni – és egy rosszul megválasztott ruhával mind el lehet játszani.

Ági – köszönöm a tanácsokat, a vásárlást – és az eredményt!

Wolf Gábor

Marketingcommando

Lacfi Ágit nagyon rég óta ismerem és becsülöm. Ajánlották, hogy öltözködési kérdésekben „jó a nő”. És tényleg! Szakmailag elsőrangú stílusszakértő, sokat segít az én munkámban is. Elég egy kérdés „Ági, az egygombos zakót mindig begombolva kell hordani?” – egy perc, és jön a válasz „igen”. Én meg villogok az előadásaimban, hogy lám, még ezt is tudom.

Persze komolyabb témákban is konzultálunk és száz százalékosan hiteles választ kapok akár férfi, akár női öltözködés terén fordulok hozzá. A szakmát ismeri ától cettig és úgy adja át, hogy örömmel vállalja be az ember még a saját hibáit is. Nem egyszer tanúja voltam, hogy az előadása után közrefogják és mindenkivel nagyon komolyan, személyre szabva tud tanácsot adni.

A tudása mellett számomra az a leglenyűgözőbb, hogy emellett szerény, kedves, életvidám. Hiányzik belőle az ebben a szakmában már megszokottnak számító nagyképűség, kivagyiság.

Szeretem Lacfi Ágit!

Görög Ibolya

G-Protokoll Bt

Ági fontos részét képviselte az értékesítési tréningünknek az öltözködésre és megjelenésre vonatkozó

résznél. A tréning résztvevők egyértelműen az egyik legjobb résznek jelölték meg az Ági által tartott

előadást a kérdezéstechnika és a coaching típusú eladás mellett.

Ha a külső megjelenésről van szó, egyértelműen Ági szakértelmét vesszük igénybe. Minden

értékesítőnek és vezetőnek javaslom tréningjét!

Makó Ferenc

Tulajdonos, Sensa Consulting

Lacfi Ágival vállalati tréningek, előadások során dolgozunk együtt. A tudása, szépérzéke, egyedi ötletei mellett a személyisége az, amitől emlékezetes marad mindaz, amit átad egy-egy tréning során.

Számos vállalat munkatársainak segített üzleties, elegáns megjelenésük kialakításában, és remekül megtalálja az arányt a csoportos- és az egyéni tanácsadás között.

Minden esetben felkészülten és személyre szabottan érkezik, egy hatalmas tükörrel a kezében, melynek a tanácsadások során fontos szerep jut.

Szeretettel ajánlom Ágit minden olyan cégvezetőnek, HR vezetőnek, aki szeretné még emlékezetesebbé tenni a tréningeket, vállalati rendezvényeket.

Sélei Annamária

ügyvezető igazgató, tréner, HRessence

Pár évvel ezelőtt egy napon besétált hozzánk, az irodánkba egy kedves volt hallgatónk és üzletfelünk, akire alig ismertünk rá. Mintha kicserélték volna, a megjelenése végre tükrözte azt a professzionális tudást és tapasztalatot, amiről ismertük, de ami addig, valljuk be őszintén, nem látszott meg rajta. Miután besöpörte a dicséreteket, természetesen mindannyian tudni akartuk, hogy kinek köszönhető ez a gyökeres és roppant előnyös változás a megjelenésében és ekkor hallottunk először Lacfi Ági üzleti-stílus tanácsadóról.

Nem sokkal ezután személyesen is megismerkedtünk és az együttműködés közöttünk azóta is tart. Rendszeresen meghívjuk őt különböző tematikájú rendezvényeinkre, ahol színes, érdekes és nagyon informatív előadásokat tart az üzleti öltözködésről, a színekkel való kommunikációról, dress-code-ról. Az előadásai vidám és közvetlen hangulatúak, a tanácsai a gyakorlatban is könnyen kivitelezhetőek. A menedzserek, interim menedzserek  számára a korrekt üzleti megjelenés, mint a bizalomkeltés egyik eszköze létfontosságú. Ehhez Ági nagy segítséget tud nyújtani könnyen kivitelezhető gyakorlati tanácsaival.

Kortól és nemtől függetlenül ajánlom, hogy üzleti ruhatárával kapcsolatos kérdésekben egyeztessen Ágival!

Kristóf Györgyi

Hammel & Hochreiter Business & Management Consulting

Ági is a professional business stylist who helped me and my sales team to develop their business look. She is also good at choosing the best colours. Highly recommended!

Bíró Nóra

Sales trainer

Kedves Ági!

Be kell vallanom, hogy először nem bíztam Benned annyira!

Azért vágtam bele, mert már nagyon nyomasztott a tudat, hogy ha felveszek egy inget, attól a megjelenésem még nem azt üzeni, hogy sikeres vállalkozó vagyok.

Mindenképpen eldöntöttem, hogy stílust váltok, de nem tudtam, merre induljak!

Furcsa is volt férfi létemre anyagokat nézegetni, meg színeket… Amikor az üzletekben körülnéztünk, és megláttam milyen iszonyatos mennyiségű ruhából kellene választanom, akkor már nagyon hálás voltam, hogy segítesz, és megértettem, hogy az előzetes színválasztás is a döntést segíti. Meg jól is szórakoztunk, igazán jó fej vagy!

” Az a pozitív visszajelzés, tekintély, és önbizalom, amit kaptam az új stílusommal mindenért kárpótolt! Köszönöm! “

Juhász Attila

onlinevallalkozo.hu

Csak annak ajánlom, aki szeret időt és pénzt spórolni!

Lacfi Ági olyanra tanított meg engem, amiről eddig azt hittem, ehhez érzék kell, ami nekem nincs…

Végtelen egyszerű magyarázataival gyorsan megvilágította, miért szeretem hordani az egyik ruhámat, és a másikat miért nem. Mivel a boltokban „gyakoroltuk” a kiválasztást is, így már önállóan is képes vagyok alkalmazni ezeket az ismereteket.

Azért, biztos, ami biztos, a feleségemet is rávettem egy “kurzusra” – és ő sem bánta meg! Neki is nagy meglepetéseket rejtett ez a terület.

Azóta sokkal hatékonyabban vásárlunk: a nekünk való darabokat is sokkal gyorsabban megtaláljuk, és nem veszünk olyanokat, amit utána egyáltalán nem, vagy nem szívesen használunk.

Vagyis már mindegy, hogy a reggeli rohanásban mi “akad” a kezembe: mindegyikben jól érzem magam!

” Sokszorosan megtérülő befektetés!  ”

Kőszeghy Balázs

pénzügyi tanácsadó

Kedves Ágnes!

Örömmel vettem részt az Ön által végzett „Melyek azok a dolgok, amelyek miatt fontos lehet egy cégvezetőnek ez az 1 órás stílus tanácsadás” találkozáson. Úgy gondolom, hogy az Ön által elmondottak – színek, színharmóniák, viselkedések, hatások stb. – a minden napi életben jól hasznosíthatók.

Bár a barna öltöny még „arrébb van”, de tanácsai felkeltették az érdeklődésemet cégünk egészének tekintetében. Hiszen munkatársaim a banki front-office-ban dolgoznak és az ügyfélkapcsolatok során is nagyon nagy jelentősége van a megjelenésnek, a kommunikációnak, azaz milyenek az első benyomások az ügyfél felé.

Valószínűleg sorolni lehetne további előnyeit a találkozásnak, azokon kívül még egy dolgot szeretnék kiemelni. Az ÖN személyét, személyiségét, amely az elmondottakat még hitelesebbé tették.

” Remélem, sokan veszik hasznát az Ön által elmondottaknak! ”

Soós Sándor

elnök, Mórahalom és Vidéke Takarékszövetkezet

Interneten vállalkozom, ritkán kerülök személyes kapcsolatba a vevőinkkel, ezért a megjelenésemre sem kell különösebb gondot fordítanom, mindig azt veszem fel, amihez épp kedvem van, csak kényelmes legyen.

Sokáig tétováztam, mielőtt megrendeltem a videót a honlapjaimra, mert tudtam, hogy a felvétel évekig kint lesz az oldalon, sokan fogják megnézni, és az alapján ítélnek meg engem és a cégemet, amit ott látnak. Egyszerűen nem tudtam, mit vegyek fel, milyen az a megjelenés, ami valóban azt sugallja, amit csinálunk.

Ekkor találkoztam Lacfi Ágival.

Ez a találkozás elfújta a problémáimat.

Ági gyorsan feltérképezte, hogy kikhez szólnunk, és milyen hangnemben, majd megtervezte a megjelenésemet. Ezután már csak a ruhákat kellett megtalálni.

Áginak köszönhetően sokkal magabiztosabban álltam a kamerák elé, jól éreztem magam az új külsőmben. A videók azóta felkerültek az oldalamra. Naponta ezren néznek meg, és tudom, hogy nem kell szégyenkeznem a kinézetem miatt.

Kazal Kolos

diszlekszia szakértő